بستن

پودر دکلره آیس | یخ ICE

پودر دکلره آیس | یخ ICE
تصاویر
مشخصات

 پودر دکلره آیس Ice یکی از بهترین مواد مورد استفاده برای دکلره نمودن مو است که با خاصیت خنک کنندگی و ضد التهابی که دارد پوست سر دچار سوزش، خارش، تاول و حساسیت نمی شود. رنگ موهای طبیعی را با استفاده از رنگ های روشن کننده و سوپر لایت ها تا سه درجه می توان روشن کرد اما زمانی که بخواهید رنگ موها را بیشتر از سه درجه روشن کنید باید از دکلره استفاده نمایید . در واقع دکلره ی مو قوی ترین روش روشن کنندگی موی طبیعی است که با فرایند اکسیداسیون رنگدانه های طبیعی ، تارهای مو را بی رنگ می کند.

توضیح

پودر دکلره آیس

در واقع دکلره ی مو قوی ترین روش روشن کنندگی موی طبیعی است که با فرایند اکسیداسیون رنگدانه های طبیعی ، تارهای مو را بی رنگ می کند. پودر دکلره آیس یکی از بهترین مواد مورد استفاده برای دکلره نمودن مو با قیمت بسیار مناسب است که با خاصیت خنک کنندگی و ضد التهابی که دارد پوست سر دچار سوزش، خارش، تاول و حساسیت نمی شود.

امروزه با بهره گیری از روش های مختلف میتوانید موهایتان را رنگ آمیزی کنید و رنگ و سایه ی آن را به راحتی و به هر صورتی که میخواهید تغییر دهید . حال در بعضی از موارد شما برای به دست آوردن سایه ی رنگی مورد نظر خود که چند پرده از رنگ فعلی موهایتان روشن تر است باید از روش دکلره کردن استفاده نمایید. به طور کلی رنگ موهای طبیعی را با استفاده از رنگ های روشن کننده و سوپر لایت ها تا سه درجه می توان روشن کرد اما زمانی که بخواهید رنگ موها را بیشتر از سه درجه روشن کنید باید از دکلره استفاده نمایید . 

طرز استفاده از پودر دکلره یخ 

 توصیه می شود پودر دکلره آیس (یخ) را با کرم زیتون پراکسید (امولسیون پایدار :  امولسیون ها، مخلوط های نسبتا پایداری از روغن و آب هستند که با استفاده از ماده ای به نام امولسیون کننده ساخته شده میشوند. کرم ها و لوسیون های آرایشی، امولسیون هستند.) ترکیب کنید.  مقداری از پودر دکلره آیس را درون یک کاسه ریخته و هر قاشق از پودر دکلره را با 1 سی سی یا 1 میلی لیتر آب مخلوط کنید تا صاف یکدست شود.
هشدار : 
- هنگام کار با این مواد دستکش مناسب بپوشید و  از تماس مواد دکلره با چشم خودداری نمایید همچنین در صورت برخورد این مواد با چشم ، به سرعت چشم های خود را به مدت چند دقیقه کاملا با آب بشویید و در صورت برخورد با چشم کودک از پزشک مشاوره بگیرید.
- از این ماده برای ابرو و مژه نمی توان استفاده کرد

نظرات کاربران

جهت ثبت نظر لطفا وارد سایت شوید