نکات میکروپیگمنتیشن
همۀ ما تا حدودی با شیوۀ نوین تاتو، یعنی آرایش دائم یا میکروپیگمنتیشن، آشنایی داریم. امروزه، از این روش برای اجرای یک آرایش دائمی بر روی صورت استفاده میگردد. به این معنا که، به کمک روش میکروپیگمنتیشن میتوان بر روی اجزای صورت تغییرات مورد نظر مشتریان را بر روی ابروها، پلک (خط چشم) و لبهایشان (خط لب و رژ لب)، ایجاد نمود. به این ترتیب افراد نیازی نخواهند داشت که پیش از هر بار خارج شدن از منزل، مدتی را صرف آرایش نمودن چهرۀ خود نمایند. همچنین، میکروپیگمنتیشن مزیت پزشکی نیز دارا میباشد. به این صورت که میتوان در صورت وجود بعضی نواقص در ظاهر و اندام افراد از این روش برای پوشاندن آنها کمک گرفت. با توجه به برخی از نکاتی که در مقالۀ پیشین به اطلاع شما عزیزان رساندهایم و در جهت تکمیل آن، ما در این مقاله دیگر مسائل حائز اهمیتی که آگاهی از آنها خالی از لطف نخواهد بود را برای شما عزیزان گردآوری نمودهایم. با ما همراه باشید.
بی حسکنندههای تاتو
انواع مختلفی از بی حسکنندهها با کاراییها و عوارض متفاوت وجود دارد و میتوان آنها را به 4 دستۀ: بی حسیهای مایع یا اسپری، ژل، قطره و کرم تقسیم نمود. توجه نمایید که بی حسی را پس از ضدعفونی نمودن محل مورد نظر انجام دهید و با پلاستیک بپوشانید تا مادۀ بی حسی کاملاً به زیر پوست نفوذ نماید. بی حسیهای اسپری یا مایع از درصد بالایی بی حسی برخوردار هستند و آنها را میتوان تنها در ناحیۀ ابرو و لب استفاده نمود. برای به کارگیری این نوع از بی حسی بایستی 20 دقیقه قبل از شروع کار از آن استفاده نموده و پس از آن یک دور آرایش دائم را انجام دهید. سپس، محل را تمیز نموده و دوباره از بی حسی اسفاده نمایید، 5 دقیقه صبر کنید و در انتها یک دور دیگر آرایش دائم را انجام داده و نواقص کار خود را برطرف نمایید. بی حسیهای ژل نیز از درصد بالایی از بی حسی برخوردار بوده و بایستی 20 دقیقه پیش از شروع کار مورد استفاده قرار بگیرند. ابتدا دستگاه را روشن نموده و بدون رنگ کمی خراش بر روی محل ایجاد نمایید؛ سپس، مقداری از ژل بی حسی را بر روی محل مورد نظر بمالید. اما، بی حسی نوع قطرهای بسیار قوی بوده و تنها 5 دقیقه زمان میخواهد تا محل مورد نظر را بی حس نماید. برای استفاده از آن بایستی زمانی که دستگاه خاموش است 2 الی 3 خراش در محل ایجاد نموده و ناحیه را به آن آغشته نمایید. پس از اطمینان از بی حسی کامل محل، کار خود را آغاز نمایید.در آخر، کرمهای بی حسی هستند که پیش از شروع کار بر روی محل مورد نظر مالیده و پس از مکث کوتاهی کار خود را آغاز نمایید.
تکنیک انجام میکروپیگمنتیشن | زاویۀ مناسب دست
این که زاویۀ مناسب دست برای اجرای کار در هر لایۀ از پوست چه میباشد، یکی از اساسیترین مواردی است که بهتر است نادیده گرفته نشود. جهت انجام میکروپیگمنتیشن زاویۀ 90 درجه، زاویهای مناسب خواهد بود. البته، توجه داشته باشید که زاویۀ دست در اجرای بعضی موارد خاص میتواند 65 و 45 ، 32 درجه باشد. اهمیت این امر به این خاطر است که در صورت عدم رعایت زاویۀ صحیح و به دلیل تزریق نامناسب، کار سطحی انجام شده و مدن زمان ماندگاری آن کم خواهد بود. برای اجرای خطوط هاشور ابرو بهتر است که زاویۀ دست ثابت و تنها با ایجاد تغییر حرکت در مچ دست کار اجرا گردد.
کاربرد دستگاه در زوایای مختلف
محل و نوع کار کاملاً بر روی نحوۀ به کارگیری دستگاه اثرگذار میباشند.
سوزن 1 سر : زاویۀ 90 درجه؛ مخصوص خط چشم، هاشور و پر نشان دادن مژه،
سوزن 2 سر : زاویۀ 45، 65 و 90 درجه؛ خط چشم، خط لب، هاشور و سایه،
سوزن 3 سر : زاویۀ 45، 65 و 90 درجه؛ خط چشم، خط لب، هاشور و توپر کردن،
سوزن 5 سر : زاویۀ 45 و 65 درجه؛ رژ لب، سایه و توپر کردن،
سوزن 7 سر : زاویۀ 45 و 65 درجه؛ رژ لب، سایه و طراحی،
سوزن 9 سر : زاویۀ 45، 65 و 90 درجه؛ خط لب، رژ لب و طراحی بدن.
کاربرد صحیح دستگاه در هر نقطه از بدن که در نظر دارید، به شما کمک خواهد کرد تا کاری بی عیب و نقص از خود به نمایش بگذارید.
عمق سوزن
در هر نقطه از بدن، یک عمق مشخص برای به کارگیری سوزن وجود دارد. برای مثال، عمق سوزن جهت اجرای خط چشم در پوستهای حساس 0.5 و در پوستهای معمولی 0.9 الی 1 میباشد. اجرای ابرو در پوستهای حساس با عمق 1 و در پوست معمولی 1.5 انجام میگیرد. یا مثلاً برای اجرای خط لب در پوستهای حساس بهتر است عمق سوزن 1.5 و در پوستهای معمولی 2 الی 2.5 باشد. اجرای رژ لب نیز در پوستهای حساس با عمق 1 و در پوستهای معمولی با عمق 1.5 صورت میگیرد.
نحوۀ کاربرد سوزن
کاشت رنگ در لایۀ درم پوست انجام میگیرد. حرکت سوزن بایستی به شکل کوک باشد؛ چرا که سبب تخریب بافت پوست نمیشود و در صورت اجرای صحیح این کار شما میتوانید درد و خونریزی را در ناحیه به حداقل رسانده و احتمال ریزش مو در محل تاتو را کاهش دهید. پیشگیری از هر یک از این موارد با اجرای کار در عمق مناسب و به روش صحیح آن، رابطۀ مستقیم دارد.
نواحی ممنوعه تاتو
در انجام آرایش دائم بر روی ناحیۀ چشمها، نقاطی است که به هیچ عنوان نباید بر روی آنها کار تاتو انجام گردد.
ناحیۀ کیسۀ اشکی (غدد اشک) : ممکن است سبب خشک شدن اشک چشم و برعکس آن منجر به ریزش اشک گردد،
ناحیۀ خارجی و بیرون از حدقۀ چشم : سبب پارگی مویرگهای موجود شده و منجر به کبودی و تیرگی دائمی در اطراف چشم میگردد. همچنین، اجرای میکروپیگمنتیشن در این ناحیه باعث بروز قرینه نبودن خطوط پلک نیز میشود،
لثه (داخل) چشم : منجر به تحریک عصبهای موجود در این ناحیه میشود،
فاصلۀ میان پلک بالا و پایین در انتهای چشم : سبب پخش رنگ شده و در انتها منجر به کبودی میگردد.