میکرواسکالپ در روش میکروپیگمنتیشن | قسمت اول
اگر شما از ریزش مو رنج میبرید، بهتر است بدانید که تنها نخواهید بود. درحقیقت، با توجه به یکی از مطالعاتی که انجام شده، مشخص شده است که ریزش مو در 42% مردان از سنین بین 18 الی 49 سال شایع میباشد

اگر شما از ریزش مو رنج میبرید، بهتر است بدانید که تنها نخواهید بود. درحقیقت، با توجه به یکی از مطالعاتی که انجام شده، مشخص شده است که ریزش مو در 42% مردان از سنین بین 18 الی 49 سال شایع میباشد
اگر شما از ریزش مو رنج میبرید، بهتر است بدانید که تنها نخواهید بود. درحقیقت، با توجه به یکی از مطالعاتی که انجام شده، مشخص شده است که ریزش مو در 42% مردان از سنین بین 18 الی 49 سال شایع میباشد. این امر که با بالا رفتن سن ریزش مو افزایش مییابد نیز، امر طبیعی میباشد؛ البته، این اتفاق میتواند خیلی زودتر به سراغ آقایان برود. به ویژه کسانی که الگوی مردانهی طاسی سر در خانوادهی آنها، امری ژنتیکی میباشد. همچنین، درست است که روشهای بسیاری برای درمان ریزش موی مردانه وجود دارد _از داروهایی مانند مینوکسیدیل تا پیوند مو_ اما سریعترین را رشد مو، میکروپیگمنتیشن پوست سر میباشد. همچنین، این روش با عنوان تاتوی موی سر نیز، شناخته میشود. میکروپیگمنتیشن پوست سر عقب رفتگی ناحیهی رشد مو را ترمیم نموده، موهای باقی مانده را ضخیمتر مینماید و اسکار محل پیوند مو را، پنهان خواد کرد. در این مقاله، ما قصد داریم تا نگاهی دقیقتر به روش میکروپیگمنتیشن پوست سر، بیاندازیم. در ادامه، به توضیح هر یک از موارد زیر، خواهیم پرداخت:
چرا دچار ریزش مو میشویم؟
نگاهی دقیق به میکروپیگمنتیشن پوست سر،
میکروپیگمنتیشن پوست سر _ قبل و بعد آن،
میکروپیگمنتیشن پوست سر در مقایسه با دیگر راههای درمان ریزش مو،
نتیجهگیری.
چرا دچار ریزش مو میشویم؟
قبل از این که عمیقاً به موضوع میکروپیگمنتیشن پوست سر بپردازیم، بهتر است نگاهی مختصر به این که چرا آقایان رو به طاسی سر میروند، بیاندازیم. به طور معمول این امر بر اثر عوامل زیر اتفاق خواهد افتاد:
1.ژنتیک : اگر شما موهای خود را خیلی سریعتر از سرعت عادی از دست میدهید، ممکن است والدین خود را مقصر این امر بدانید. فولیکولهای مو حاوی بخشی از DNA شما خواهد بود؛ به همین خاطر، اگر پدر شما(پدربزرگ و با دیگر اقوام نزدیک) دچار ریزش مو گشته باشد، شما نیز به این امر دچار خواهید شد.
ترهورمون : مردانی که موهای آنان دچار ریزش میگردد، در واقع، فولیکولهای موی آنها به هورمونی به نام دیهیدروتستوسترون(DHT) بسیار حساس بوده و فولیکولهای مو را کاهش میدهد. در نهایت، تار موها نازکتر و ظریفتر شده، و تا جایی که رشد مو متوقف گردد، ادامه خواهد داشت.
3.سن : همانطور که سن ما افزایش مییابد، میزان رشد موی ما نیز، کاهش خواهد داشت.
4.عوامل دیگر : استعمال دخانیات، مصرف بیش از حد الکل، داروهای خاص و یک رژیم غذایی ضعیف، ممکن است باعث ریزش مو گردد