کدام یک بهتر است؟ میکرونیدلینگ یا لیزر درمانی پوست؟
در حقیقت، هر دو روش میکرونیدلینگ و لیزر درمانی برای بهبود وضعیت و ترمیم پوست روشهای مناسبی میباشند. جالب است بدانید که هر دوی این روشها با روشهای متفاوت به مسائل مشابهی در رابطه با پوست، میپردازند:
1.خطوط ریز و چین و چروک،
2.شل و آویزان بودن پوست،
3.جای جوش و جوشهای فعال،
4.مسائل رنگدانهای، بی رنگی و تیرگی پوست،
5.مسائل بافتی پوست،
6.تولید کلاژن،
7.منافذ باز.
هر دو روش یاد شده، جهت بهبود وضعیت پوست قابل توصیه میباشد. در ادامه به بررسی هر یک از این روشها و مقایسهی آنها با یکدیگر، خواهیم پرداخت.
روش میکرونیدلینگ
در مقیاس قدرت (از کم تا زیاد) درمان و نتیجهی حاصل از آن، در هر دو روش، میکرونیدلینگ نسبت به لیزر درمانی ضعیفتر عمل میکند. این بدان معناست که، روش میکرونیدلینگ سادهتر میباشد. اما، این روش شامل چه مواردی بوده و نتایج حاصل از آن به چه صورت میباشد؟
1.منطقهی درمان با یک کرم بی حسی موضعی پوشانده میشود و پس از ایجاد بی حسی، یک دستگاه قلمی شکل که دارای تعدادی سوزن کوچک و ریز میباشد، به روی پوست شما حرکت داده شده و خراشهای ظریفی را ایجاد مینماید،
2.روند طبیعی درمان این است که پوست را بهبود میبخشد و به تولید کلاژن و الاستین میپردازد. این روش حدود 30 دقیقه طول میکشد و به هیچ عنوان نیازمند مدتی استراحت مطلق نخواهد بود.
3. نتایج حاصل از این روش عالی خواهد بود. البته، برای دستیابی به نتایج دلخواه خود بایستی بین 3 الی 5 جلسهی درمانی را داشته باشید.
4.نتایج به دست آمده از این روش میتواند برای چندین ماه ماندگاری داشته باشد، که البته این امر با محافظت مناسب از پوست در برابر خورشید و لایهبرداری منظم، میسر خواهد بود. البته، توصیه میشود سالی یک بار نزد معالج خود رفته و در صورت نیاز از جلسهی درمانی دیگری بهرهمند گردید.
یک دست نمودن پوست به وسیلهی لیزر
در مقابل، درمان پوست با لیزر کمی موثر و قویتر خواهد بود. اما، نتیجهی این روش اغلب پس از یک جلسهی درمان بسیار جالب توجه خواهد بود. نکات قابل توجه این روش به ترتیب زیر میباشد:
1.این روش چند روزی شما را خانهنشین خواهد کرد. به این معنا که شما بین 3 الی 4 روز نیاز دارید تا در منزل و به دور از محیط آلودهی بیرون از آن و نیز، تابش مستقیم نور خورشید قرار گیرید(معمولاً بیشتر جلسات درمانی این روش آخر هفتهها و یا در زمان تعطیلات طولانی صورت میگیرد).
2.برای آماده شدن جهت انجام این روش شما نیاز به داروهای تسکینهنده و همچنین، ضد اضطراب مانند: داروهای بی حسی موضعی برای کاهش استرس خود، خواهید داشت. البته، ممکن پس از اتمام جلسهی درمان دچار کمی رخوت و سستی گردید، که به همین منظور نیاز به یک همراه خواهید داشت تا شما را تا منزل همراهی نماید. چرا که با اتمام کار به دلیل همین سستی که به آن دچار گشتهاید ترجیح میدهید تا کمی استراحت نمایید.
لیزر تا حدود زیادی همانند روش میکرونیدلینگ عمل میکند و یک سری کانال بر روی پوست ایجاد مینماید، که این امر سبب تولید کلاژن با روند عادی آن در پوست، خواهد شد. درمان به روش لیزر زمانی حدود یک الی یک ساعت و نیم، طول خواهد کشید. اگرچه این روش مدت زمان بیشتری را نیاز خواهد داشت، اما، نتیج حاصل از آن ارزشش را خواهد داشت. این روش همچنین میتواند بر روی: خطوط ظریف و چین و چروکهای موجود و همچنین، پلک چشم، اثرگذار باشد.
معمولاً پس از درمان، هیچگونه دردی وجود نخواهد داشت، اما، با کمی دقت متوجه خواهید شد که اثر این روش درمانی در ابتدا همانند آفتاب سوختگی بوده و با کمی خارش در طول دورهی درمان همراه خواهد بود. معالجه کنندهی شما بایستی یک سری دستورالعمل به شما برای بهبود هر چه بیشتر روند درمان، ارائه نماید. انجام لایهبرداری پوست با روش لیزر میتواند یک بار انجام گردد و یا این که سالی یک بار و با توصیهی پزشک متخصص صورت گیرد. نتیجهی به دست آمده از هر جلسهی درمان، میزان جلسات بعدی و مورد نیاز را مشخص خواهد کرد.
اما، کدام یک از این روشها برای شما گزینهی بهتری خواهد بود؟
جهت اطلاع از بهترین روش درمانی برای پوست خودتان، لازم است یک جلسهی مشاوره با فردی متخصص و کسب اطلاعات از بعضی بیمارانی که از این روشها استفاده نمودهاند، داشته باشید. این امر به شما کمک خواهد کرد تا یک روش مناسب را برای رفع نیاز و رسیدن به هدف خود، انتخاب نمایید.