نکات مهم در آموزش میکروپیگمنتیشن ( تاتو ابرو و صورت )
برای انجام میکروپیگمنتیشن، بایستی تمامی نکات مهم آن را آموزش دیده و رعایت نمایید. ابتدا برای این که بتوانید میکروپیگمنتیشن را انجام دهید، بایستی دورههای مخصوص آن را گذرانده و در انجام آن تبحر پیدا نمایید. سپس باید به دنبال شناخت و تهیهی ملزومات آن باشید. شناخت بهترین مواد سِر کننده، انواع سوزن، بهترین روش انجام کار، رنگهای مرغوب و چگونگی ترکیب آنها، دکاپاژ و همچنین نحوهی ریموو تاتوابرو، از مهمترین مسائلی است که شما بایستی در رابطه با آنها اطلاعات کافی داشته باشید. در ادامه، ما به بیان هر آنچه که شما ملزم به دانستن برای انجام میکروپیگمنتیشن به عنوان یک پیگمنتر هستید، خواهیم پرداخت.
انواع بی حسی تاتو
بی حسی یا سرکننده های تاتو دارای انواع مختلفی است . هرکدام ویژگی های خاص خود را دارند ، و برای هر کار باید از بی حسی مناسب با کارتان استفاده کنید . استفاده بیش از حد و یا اشتباه از بی حسی برای تاتو میکروپیگمنتیشن باعث از بین رفتن آرایش دائم و خراب شدن کارتان می شود مثلا برای تاتو رژلب دائم از پدهای مخصوص بی حسی لب استفاده میشود یا برای تاتو ابرو از ژل ها و کرم های بی حسی به صورت های متفاوت استفاده می شود :
1. نوع: کرم بی حسی، مدت زمان مکث: 25 الی 30 دقیقه، ناحیهی قابل استفاده: روی پوست، میزان تأثیر: 10 الی 12 دقیقه، عوارض: کمی قرمزی پوست.
2. نوع: ژل بی حسی، مدت زمان مکث: 15 الی 20 دقیقه، ناحیهی قابل استفاده: روی پوست و خراش، میزان تأثیر: 8 الی 10 دقیقه، عوارض: کمی قرمزی و التهاب پوست.
3. نوع: مایع بی حسی، مدت زمان مکث: لحظهای، ناحیهی قابل استفاده: روی خراش، میزان تأثیر: 3 الی 7 دقیقه، عوارض: حساسیت، انعقاد خون، افت فشار.
نکته: بی حسیهای مایع به دلیل وجود میزان بالای لیدوکائین در آنها و حالت مایعی که دارند ، ممکن است موجب عدم رنگ پذیری کافی و یا در صورت استفاده بیش از حد بی حسی باعث ریزش و پخش شدن رنگ شده و کیفیت کارتان را کاهش دهد.
انواع سوزن تاتو
1. نوع سوزن: سوزنهای سر گِرد _ پاور(P) کاربرد آن: کار به روش دورانی، کشیدن خطهای طرح، پر نمودن طرح.
2.نوع سوزن: سوزنهای سر صاف _ فِلَت(F) کاربرد آن: کشیدن خطهای طرح، سایهزنی طرح.
نکته: پر کاربردترین سوزنها 3P, 5P, 5FP, 7FP میباشند. توجه داشته باشید که هر چه تعداد سر سوزنها بیشتر باشد، کار سطحیتر انجام شده و سوزن از قدرت کمتری برخوردار خواهد بود.
انواع روشهای ایجاد خطوط در میکروپیگمنتیشن
1.روش اول = نحوهی ایجاد خطوط: حرکتی، رفت و برگشتی، بخیه، دوخت، کوک کرک، قواعد انجام کار: کوتاه کوتاه و آهسته انجام شده و دست برداشته نمیشود.
2.روش دوم = نحوهی ایجاد خطوط: کوچک کوچک و آرام انجام میشود.
نکته: بایستی بدانید که روش کرک یک روش پایه و اصلی بوده و مدت ماندگاری طرح را بالا میبرد. این حالت بیشتر اوقات برای خط انداختن استفاده میشود. همچنین، حالت دورانی از روش دوم، همیشه مکمل دیگر حالتها بوده و در بیشتر مواقع برای پر کردن طرح استفاده میشود.
روشهای انجام میکروپیگمنتیشن
برای ایجاد یک طرح ابروی مناسب، بایستی با توجه به چهره و مدل ابرویی که مناسب صورت فرد میباشد، تصمیمگیری نموده و میکروپیگمنتیشن را انجام دهید. البته توجه داشته باشید که ممکن است فرد متقاضی دارای یک ابروی کم پشت و بی حالت باشد و یا اینکه بنا به دلایلی اصلاً ابرو نداشته باشد. بنابراین، نوع انجام کار در هر یک از آنها متفاوت خواهد بود. انتخاب بهترین مدل ابرو و همچنین روش، میتواند شما را در انجام کار یاری نموده و البته رضایت مشتری را برایتان به ارمغان آورد. این کار به دو صورت هاشورهای طبیعی و انجام تاتو در تمام نواحی ابرو، صورت میپذیرد.
رنگهای میکروپیگمنتیشن
از دیگر ملزوماتی که بایستی برای انجام میکروپیگمنتیشن با آن آشنایی داشته باشید، رنگهای مخصوص این کار میباشد. بهتر است شناخت خود از رنگها را به سطوح بالاتری برسانید، چرا که رنگها، یکی از مهمترین موارد لازم برای انجام کار میباشند.
1.رنگهای گرم: قرمز، نارنجی، طلایی، قهوهای، شکلاتی متوسط، بنفش(با میزان قرمزی بیشتر).
2.رنگهای سرد: آبی، سبز، سورمهای، زیتونی، خاکستری، خاکی بور شده، بنفش(یاسی رنگ)، سبز لجنی.
واریاسیون ها
البته در انجام میکروپیگمنتیشن، از واریاسیونها یا همان مکملهای رنگ، برای دستیابی به رنگ مورد نظر استفاده میشود، که به قرار زیر میباشد:
1.واریاسیونهای گرم: قرمز، نارنجی، عسلی.
2.واریاسیونهای سرد: زیتونی(Olive)، خاکستری، سبز.
3.واریاسیونهای خنثی: زرد، عسلی- طلایی، خردلی.
نکته: در تمامی پوستها رنگدانههایی وجود دارد که جزء اصلی پوست آنها را تشکیل میدهد. میزان این رنگدانهها به این صورت است که، در پوستهای گندمی، پیگمنت قرمز، در پوستهای سبزه، پیگمنت آبی و در پوستهای سفید، پیگمنت زرد، بیشتری وجود دارد. به همین خاطر بایستی قبل از استفاده از رنگها برای انجام تاتو، به رنگ پوست افراد توجه داشته باشید. استفاده از رنگهای خنثی، معمولاً برای روشن نمودن رنگها و همچنین ایجاد تعادل بین رنگهای سرد و گرم، صورت میگیرد.
دکاپاژ ابرو
این کار با ترکیب نمودن رنگها برای روشن نمودن و تغییر رنگ مورد نظر، انجام میگیرد. دلیل عمدهی انجام این کار، این است که اگر فردی از قبل دارای تاتو به روی صورت خود بوده و بنا به دلایلی از آن ناراضی و یا خسته شده است، با مراجعه به یک فرد متخصص میتواند به مدل اَبرویی که مَدِ نظر وی میباشد، دست یابد. از روش دکاپاژ، برای بیرون کشیدن رنگهای موجود به زیر پوست استفاده میشود، تا بتوان تغییرات لازم و مناسبی را به روی طرح ایجاد نمود. رنگهای مورد استفاده به ترتیب زیر میباشد:
1.روشن نمودن رنگ:
2 قطره قهوهای + 3 قطره قرمز + عسلی یا زرد نصف تشتک.
3 قطره قهوهای + 2 قطره نارنجی + 2 قطره قرمز + عسلی یا زرد نصف تشتک.
اما، پس از انجام دکاپاژ روشنسازی در زمان ترمیم، اصلیترین ترکیب رنگ به این صورت میباشد: 2 قطره عسلی + 2 قطره نارنجی + نصف تشتک قهوهای.
2.تغییر رنگ:
در نوع اول، ابتدا باید از رنگ زیتونی استفاده نماییم، بعد از این که رنگ پس داد، اگر قرمز بود باید از ترکیب رنگهای سرد استفاده نماییم. اما، در نوع دوم، ابتدا باید از رنگ قرمز متمایل به نارنجی استفاده نماییم، بعد از این که رنگ پس داد، از ترکیب رنگهای لجنی + 2 قطره نارنجی استفاده نماییم.
ریموو تاتو(ابرو)
ریموو دائم ابرو از طریق بیرون کشیدن رنگ از زیر پوست و پاک نمودن آن، انجام میگیرد. هنگام انجام ریموو از موادی استفاده میشود که به دو دستهی ریموورهای قوی و ریموورهای ضعیف تقسیم میگردد. ریموورهای قوی به شکل مایع و آبکی بوده و ریموورهای ضعیف به شکل ژلهای و غلیظ میباشند. البته در مواردی برای رفع خطاهای ایجاد شده و یا به دلیل تغییر نظر مشتری، نیاز است که ریموو لحظهای انجام شود، که به همین خاطر با استفاده از مواد و ایجاد خراش این عمل در حین انجام کار صورت میگیرد.
موارد ذکر شده در بالا، خلاصهای از نکاتی است که شما بایستی برای انجام میکروپیگمنتیشن، آنها را رعایت نمایید. اگر میخواهید اطلاعات خود در زمینهی انجام تاتو را افزایش دهید، ما را در مطالب آینده همراهی نمایید.